Dagens match slutade med vinst 10-2 ( 5-0, 3-0, 2-2 ).

Borta för dagen var: Hugo, Wille, Sigge H, Sigge K och Alwin.

1. Tävling
2.Egen zon
3.Kreativitet

Period 1
Vi startar perioden i bra tempo och redan i andra bytet får Charlie J genom en läcker dragning göra 1-0!
Direkt efter nedsläpp trycker Levis in 2-0. Sölvesborg kommer i ett par anfall där Axel får göra ett par snygga räddningar.
Isak gör sedan 3-0 genom ett par luriga dragningar innan han placera pucken högt.
Edvin rakar in 4-0 snyggt framspelad av Theo.
Theo gör själv 5-0 genom ett friläge där han finurligt kör "vispen" och pucken glider i mellan målvaktens benskydd.
skotten 11-9

Period 2
Vi fortsätter och trumma på och snabbskrinnaren Allan sätter 6-0 på friläge framspelad av Alexander. Allan gör även 7-0.
8-0 gör Theo framspelad av Charlie J.
Efter ca 10min spel får Axel ett stenhårt skott på halsen och tvingas utgå. In kommer Ante som gör säsongsdebut i målet.
skotten 8-9

Period 3
I tredje perioden blir vi bekväma och börjar köra långa byten och soloåkningar. Detta resulterar i trötta huvuden och felaktiga beslut. Perioden slutar 2-2 där Charlie P och Levis är målskyttar.
skotten 10-11

Summera vi matchen så får backarna ett extra plus för att de vågar stå kvar på offensiva blå och på så sätt lyckas behålla kvar pucken i anfallszon. Vi tävlar och vinner många moment i matchen.
Vi poängterade även att ytterforwards måste vara betydligt tuffare vid egen blå.
Våra två duktiga målvakter stoppar 27 av 29 skott ! ( 93,1% )